15.3.2018

Lisää kevätkylvöjä

Keijunmekot kasvavat (hiljalleen) ja vain yksi taimi näyttää toistaiseksi kuolleen. Ne ovat nyt ikkunan edessä kahden kasvilampun alla. Huoneen lämpötila on 16-17 astetta.

Helmikuun 20. päivä kylvin neljä paprikan siementä. (Snackin Purple). Ne kaikki itivät ja parin viikon kuluttua koulin ne jokaisen omaan pikku purkkiinsa. Purkit on siirretty viileään huoneeseen kasvivalon alle.

Maaliskuun 11. päivä kylvin kaikki tomaatinsiemeneni. Lajikkeet ovat Tigerella, jonka pitäisi olla aikainen, keskikokoinen tomaatti, jonka punaisessa kuoressa on keltaisia raitoja. Pussissa oli varmaan parikymmentä siementä.
Toisena lajikkeena kylvin Shirley-lajiketta, jonka pitäisi myös olla aikainen ja satoisa, keskikokoinen lajike. Pussissa oli neljä siementä.
Kolmantena lajikkeena kylvin Cocolate Cherryn, jonka on kirsikkatomaatti. Siinä pitäisi olla pienet, makeat, tummaraitaiset hedelmät. Luin viime kesänä tästä lajikkeesta monia kehuja, ja siksi haluan kokeilla sitä itsekin. Siinäkin pussissa oli neljä siementä.




Nyt 15.3. Tigerellassa on useita pieniä taimia, muissa ei näy vielä mitään elämää. Mutta toivossa on hyvä elää... Kaikki tomaatit ovat vielä lämpimässä keittiössä.
Multana kaikissa kylvöissä olen käyttänyt Biolanin Kylvö- ja taimimultaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa tutustumaan!

Osallistumme tänä vuonna jälleen Avoimet puutarhat -tapahtumaan ja puutarhaamme saa tulla tutustumaan sunnuntaina 5.7.2020 kello 12-17. Puut...