4.4.2020

Terassin lasitus

Osin juuri viime vuoden sateisen kesän vuoksi päätimme lasittaa talomme päädyssä olevan ison terassin. Sitä suunniteltiin ja mittailtiin ja kun kylän kaupalla törmättiin Lumonin esittelijään niin pyydettiin hänet katsomaan.
Terassillahan on valokate, joten lasituksessa oli ajatuksena tehdä lasittamalla myös ainakin osa terassista kesähuoneeksi. Tarvittiin myös ovet sekä suoraan pihalle, että terassin muuhun osaa.
Saatiin ensimmäinen tarjous terassin lasittamisesta ja meinattiin pyörtyä kun kuultiin hinta. Pienensimme lasitettua osaa, ja saimme vähän pienemmän tarjouksen. Silti se oli liikaa meille.
Selviteltiin vaihtoehtoja, ja kuinka ollakaan, ihan omalta kylältä löytyi lasittaja (JVG Lasittaja Oy), joka kävi tekemässä mittaukset ja saimme kohtuullisen tarjouksen, joka hyväksyttiin.
Lokakuussa sitten meille asennettiin lasit osaan terassia.

Kaikki "ikkunat" ovat avattavia ja ovet ovat kahdella sivulla. Ovet ovat myös lukittavia. Laitettiin vanhat matot lattialle kodikkuuden lisäämiseksi. Tykättiin kovasti lopputuloksesta, ja koiratkin viihtyvät siellä. Saa nähdä kuinka kuumaksi terassi lämpenee kesähelteillä...
No ikkunoita ja ovia avaamalla sinne saa kuitenkin läpivedon. Ennen tulevaa kesää sitä on tarkoitus vähän sisustaa vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa tutustumaan!

Osallistumme tänä vuonna jälleen Avoimet puutarhat -tapahtumaan ja puutarhaamme saa tulla tutustumaan sunnuntaina 5.7.2020 kello 12-17. Puut...