14.7.2017

Sisäremontointia

Ostamamme talo oli kaksi vuotta vanha, mutta maalaamaton. Sisätiloissa lattioilla oli muovimatto, samoin kylpyhuoneen, kodinhoitohuoneen ja pikkuvessan lattioilla ja seinissä oli muovimatto. Makuuhuoneitten seinillä oli tylsää (halpaa) tapettia, olohuoneessa ja keittiössö oli kellertävän beessi tapetti. Ei siis yhtään meikäläisen makuun.

Ensimmäiseksi liimasin pikkuvessaan eri kokoisia tapetinpaloja. En viitsinyt tapetoida koko vessaa, vaan tämä ehostus oli tarkoitettu väliaikaiseksi.
 
Lattioihin laitettiin laminaatti, paitsi keittiön lattiaan en antanut laittaa, sillä pidin kovasti siellä olevasta kivilaattajäljitelmästä.
Keittiö tapetoitiin ruusutapetilla. Paikkakunnan nettikirppikseltä löysin seinäkaapin, joka maalattiin valkoiseksi (koska keittiön kaapistot on valkoiset) ja laitettiin keittiön seinään. Meillä oli ennestään sinne sopiva seinäkello. Tämä keittiön nurkka taitaa olla ainoa ns. maalaisromanttinen nurkka meidän huushollissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa tutustumaan!

Osallistumme tänä vuonna jälleen Avoimet puutarhat -tapahtumaan ja puutarhaamme saa tulla tutustumaan sunnuntaina 5.7.2020 kello 12-17. Puut...